Címke: feng shui a lakberendezésben

Karácsonyfa díszítés feng shui szerint

Karácsonyi Feng Shui lakberendezés

feng shui karácsonyfaMinden évben eljön ez a szép nap a Karácsony!

Otthonunkba a meghittség és bensőségesség költözik. A karácsonyi díszítés mindenki számára mást jelent, ki a pazar, ki pedig a visszafogott karácsonyi díszítést kedveli. Egy dolgot mindenképpen javasolni szeretnék, mind két tábornak. Az életünk a törekvéseit mindig segíti a feng shui lakberendezés. Éppen ezért, elmondom mindenkinek a jó hírt! Karácsonykor is módunkban áll az életünket, életterületeinket szebbé, jobbá varázsolni. A lakást díszíteni pedig, mindenki nagyon szereti! A karácsonyfa díszítés, karácsonyfadíszek a feng shui szerinti életterületeken más és más feng shui lakberendezés színeket javasol. Nézzük meg a karácsonyi feng shui lakberendezés, miben lehet a segítségükre. Hiszem és tudom, hogy mindenki megtalálja a maga és családja számára legfontosabb Feng Shui lakberendezési útmutatót. Segítséget nyújtok ahhoz, hogy idén ki hová tegye a fenyőfát az otthonában és milyen karácsonyi díszek ragyogjanak rajta a feng shui szerint.

Dél: Hír-Hírnév feng shui lakberendezésterületén elhelyezett karácsonyfa az újrakezdést a kitűzött célok elérését és az elismerést hivatott elősegíteni. Feltörekvő életszakaszban szükség lehet a hír-hírnév életterületének fokozott aktivitására, hiszen sok múlhat azon, mennyire kap nyilvánosságot és elismerést, amit célul tűztünk ki magunk elé. Érdemes tehát ezt a helyet előnyben részesíteni egy vállalkozás felfuttatásához, művészi babérok eléréséhez vagy bármilyen tevékenységű munkához szeretnénk segítséget.

Feng shui lakberendezés karácsonyfa díszítés Dél színei: piros szín, zöld árnyalatok

feng shui lakberendezésDél-nyugat: Szerelem és házasság területén elhelyezett karácsonyfa a boldog párkapcsolat és az emberi kapcsolatok erősítését szorgalmazza. Szinglik és párkeresők! Ezen a területen felállított, gyönyörűen feldíszített karácsonyfa bőségesen megsokszorozhatja a párkapcsolati esélyeket. Itt mindig párban álló figurákkal díszítsük a fenyőfa ágait. Érdemes erre a területre koncentrálni, ha egy meglévő kapcsolatot szeretnénk a jövőben jobbá, tartalmasabbá tenni. Feng shui lakberendezés karácsonyfa díszítés Dél-nyugat színei: rózsaszín, piros, pink, arany sárga, narancs vagy barack szín

Észak-nyugat: Segítők és utazás területe. Az észak-nyugaton elhelyezett karácsonyfa, az emberek iránti szeretet, a segítség kifejezése Feng Shui módon. Az év folyamán és a jövőben kapott ajándékokért mondott köszönet jelképe. Adódhatnak olyan életszakaszok az életünkben, amikor alaposan elkel a külső segítség. Ilyenkor erősítsük a szoba észak-nyugati sarkát a karácsonyfa pazar látványával. Nagyot lendíthet a körülöttünk lévő segítő erők intenzitásán. Az észak-nyugaton elhelyezett karácsonyfa egy gyönyörű nyaralás vagy egy vágyott utazás előtt is hasznos lehet.

Feng shui lakberendezés karácsonyfa díszítés Észak-nyugat színei: fém színek, ezüst, arany, fehér, pasztel árnyalatok, föld színek, barnás árnyalatok, terrakotta

feng shui lakberendezésÉszak: Karrier területén elhelyezett karácsonyfa az egyéni cél, életirány mielőbbi megtalálásában segít. A szoba északi oldalán álló fenyőfa segítségével erősödhet tisztán látás, aktuális élet feladatokat és munkát illetően. Amennyiben a helyes irányba, megfelelő dolgokra koncentráljuk erőinket, akkor a hivatásban és kapcsolatokban is dinamikus fejlődés veheti kezdetét. Az ünnep meghittségén túl igyekezzünk úgy pillantani a fenyőfára, mintha annak magasra törő csúcsa a felfelé ívelő életutunkat szimbolizálja.

Feng shui lakberendezés karácsonyfa díszítés Észak színei: fém színek, ezüst, fehér, kék

Nyugat: Alkotókészség és gyerekek területe. Ha valakinek kevéssé volt kellemes az éve, visszavarázsolhatja mindennapjaiba a vidámságot, ha a feldíszített karácsonyfa ezen a  területen kap helyet. Amennyiben úgy érezzük, ránk férne egy ihletadó múzsa csókja, több kreativitás akkor olyan finom esztétikai érzékkel díszítsük fel az itt álló fenyőfát, amilyen csak tőlünk telik. Nagy tervek megvalósítása előtt is érdemes ezt a helyet előnyben részesíteni.

Feng shui lakberendezés karácsonyfa díszítés Nyugat színei: fém színek, ezüst, arany, fehér, pasztell árnyalatok, föld színek, barnás árnyalatok, terrakotta

Észak-kelet: Önművelés és tudás birodalmában az önmagunkról való gondolkodás, megismerés, új utak felfedezése szerepel. Vizsgák, érettségi, egyetemi felvételi vagy diplomavizsga előtt érdemes ezt a területet díszíteni, a fenyő, éltető erejével. Az önművelés és tudás területén álló karácsonyfa friss energiákat nyújt szellemi kihívásokhoz vagy spirituális útkereséshez. Abban is támogat, ha mélyebb önismeretre szeretnénk szert tenni, vagy bölcsebbé, belátóbbá szeretnénk válni.

Feng shui lakberendezés karácsonyfa díszítés Észak-kelet színei: arany sárga, narancs és barack szín

Kelet: Egészség és család szegmensben lévő fenyőfa a szülőkkel, testvérekkel lévő viszony jobbá tételéhez, az egészség megőrzéséhez járul hozzá. A szoba keleti oldalára állított karácsonyfa békét és harmóniát hoz a családdal, szülőkkel való kapcsolatunkban. Ha egészségesebb életmódra vágyunk, ehhez várunk inspiráló erőket, akkor ezt ahelyett válasszuk. Egy betegeskedő családtag gyógyulási esélyeit is feljavíthatja az itt pompázó fenyőfa.

Feng shui lakberendezés karácsonyfa díszítés Kelet színei: zöld árnyalatok, kék árnyalatok

Dél-kelet: Gazdagság

feng shui lakberendezés Karácsony

Köszönet nyilvánítás mellett, előretekintés a gazdagabb jövőbe. Ha úgy érezzük itt az idő, hogy végre anyagilag is jelentősen gyarapodjunk, ide állítsuk a karácsonyfát. Remélhetőleg nem kell átrendezni az egész lakást, de egy kis bútortologatás segíthet, hogy jó esélyünk legyen egy nagyobb összegű bankszámlára.

Feng shui lakberendezés karácsonyfa díszítés Dél-kelet színei: zöld árnyalatok, kék árnyalatok, lila

karácsonyfa díszítés

A belső egyensúly tökéletesítéséhez a ház, lakás, szoba középpontjában elhelyezett fenyőfa járul hozzá. Kevés lakásban van annyi hely, hogy a szoba közepére kerülhessen a karácsonyfa. Egy kisebb fenyő akár az asztalon is jó akkor, ha úgy érezzük, hogy az élet minden területén szükség van a jótékony, harmonizáló energiákra.

Feng shui lakberendezés karácsonyfa díszítés Középpont színei: arany sárga, narancs és barack szín.

Ha szeretnéd a Karácsonyi dekorációhoz a segítségünket kérni, hívj vagy írj bátran

http://www.szeretnivalo.hu/kapcsolat/

AJÁNDÉK Lakberendezés kártya ITT igényelhető

ajándék kártya lakberendezés

További Lakberendezés ajánlataink

http://www.szeretnivalo.hu/kiemelt-szolgaltatasok/ajandek-lakberendezes-kartya/

http://www.szeretnivalo.hu/lakberendezes-belsoepitesze/

http://www.szeretnivalo.hu/munkaink/lakberendezesi-munkak/munkaink/lakberendezesi-munkak/lakberendezes-es-kiviteleze/

http://www.szeretnivalo.hu/szenvedelyunk-konyha/lakberendezes-konyhabuto/

http://www.szeretnivalo.hu/lakberendezes-fuggonyoze/

http://www.szeretnivalo.hu/lakberendezesi-munkak/munkaink/lakberendezesi-munkak/publikaciok/kulcsrakesz-lakberendezes/

Bauer Marthy Feng Shui lakberendező