Címke: Lakástextil

Tippek függöny választáshoz

Függönyözés

A lakberendezés ékszere a függönyözés és a lakástextilek. Sok fejtöréstől kímélhetjük meg magunkat, ha függönyözés előtt végiggondoljuk a legfontosabb dolgokat. Függöny anyag, színek, minták, méretek, funkció. Most elmondjuk, hogy működik a függönyözés a gyakorlatban.

függönyözés

A lakberendezési stílusirányzatoknak vannak bizonyos elvi szabályai. Amikor az utolsó simításokra kerül a sor a függönyözés anyagait és a lakberendezési kiegészítőket válogatjuk össze nem mindegy, hogy a formák a színek, minták melyike lesz megfelelő a már meglévő lakberendezéshez. Az összehangolás a legnehezebb szakasza a lakberendezésnek. Természetesen lehetünk merészek és megtörhetjük az egységes stílust mindezt mértékkel tegyük. Amikor pedig biztosra akarunk menni fogadjuk meg a lakberendezési tanácsadó javaslatait aki eligazít bennünket a függönyözés széles palettáján.

lakberendezés függöny

Néhány fontos szempont a lakberendezésben amit még a függönyözés előtt vegyünk figyelembe.

  • Milyenek a fényviszonyok a lakásban?
  • Milyen a falszíne?
  • Milyen színűek a burkolatok?
  • Milyen stílusúak és színűek a bútoraink?
  • Mire akarjuk használni a függönyöket? Sötétítésre, árnyékolásra, takarásra vagy csupán lakberendezési dekorációs célra? Esetleg ezek közül többre is?

Bauer Marthy - Lakberendezés - FüggönyA szoba lakberendezési funkciója is meghatározó a függönyözés kiválasztása során hiszen más egy gyerekszoba hangulata és más egy nappalié.

Lakberendezés függönyözés gyerekszoba

Használjunk vidám könnyű textíliákat virágos csíkos kombináció ha a falszín egyszínű. Ha mintás a fal akkor az uralkodó színek közül válasszunk finomabb vagy erősebb árnyalatban két színből kombinálva.

Lakberendezés függönyözés nappali

A nappaliban ha a klasszikus stílust kedveljük és egyszínű a falszínünk döntsünk a klasszikus minták mellett. A függönyözés során, sűrűn legalább háromszoros bőséggel számoljunk, hogy a függönynek legyen karaktere vagy béleljük ki. A függöny kikötője készülhet a saját anyagából de választhatunk hozzá illő sodort-fonott bojtos kikötőt. A kikötőgomb ugyancsak legyen szép hangsúlyos anyagában színében illeszkedve a többi kiegészítőhöz.

fuggonyozes

Lakberendezés függönyözés mediterrán stílus

Ha a mediterrán stílus áll közel hozzánk akkor a szín és a mintaválasztásnál részesítsük előnyben a sárga okker narancs és a bézs színt. Ez utóbbi szinte mindig bejön igazi jolly joker a függönyözés során, hiszen sokféle színnel megfér. Ügyeljünk arra, hogy az függönyanyagok ne legyenek nehezek túl hangsúlyosak mint a klasszikus stílusnál. Inkább szellős lágy érzést keltsenek. A mediterrán lakberendezés stílusnak a sugallata a jókedv és a napsütés!

Lakberendezés függönyözés modern stílus

A modern lakberendezés design igényli a függönyözést. Itt azonban eltérhetünk a hagyományos felfüggesztéstől. Karnisok helyett választhatunk római rolót vagy lapfüggönyt amit napszaknak megfelelően használunk. Bármilyen modern mintájú függöny vagy minta nélküli anyag szóba jöhet ami színben visszaköszön a bútorhuzatban vagy burkolatban, de lehet semlegesen egyszínű is a textil.

feng shui lakberendezés

Lakberendezés függönyözés hálószoba

A hálószobában szép és meleg hangulatot teremthetünk, ha a drapériához kapcsolódik az ágytakaró anyaga is. Ha a sötétítő függöny vagy a dekorációs függöny drapéria anyaga más, a párnák készülhetnek a megmaradt textilekből kiegészítve az idilli légkört.

Lakberendezés függönyözés konyha

A konyhai lakberendezés és az étkező ablakok függönyözése is fontos pedig erre nagyon kevés figyelmet szentelünk. A színek és minták itt még inkább hatnak érzékeinkre.

Tudtad?

A lakberendezésben a piros árnyalatok segítik a leghatékonyabban az anyagcserét? A sárga az emésztésünkre van jó hatással. A kék pedig több folyadék bevitelre serkent.

Lakberendezés függönyözés étkező

Az étkezőben a függönyünket díszíthetjük csipkével, fodorral, amitől még oldottabb lágyabb hangulatot teremthetünk. Az asztalterítőt vagy a tányéralátétet is egymáshoz a függönyhöz hangolhatjuk amitől még családiasabbá és hívogatóbbá válik az étkezőasztal.

A feng shui lakberendezés a harmónia megteremtéséről szól a függönyözésben is. Ahogy az összes lakberendezési tárgyunk a személyiségünket tükrözi az ablak díszítésénél is igaz, hogy saját formánkra és törekvéseinknek megfelelően igazíthatjuk azt.

Bauer Marthy Design Stúdió

http://www.szeretnivalo.hu/lakberendezes-fuggonyoze/

http://www.szeretnivalo.hu/lakberendezesi-munkak/munkaink/lakberendezesi-

munkak/publikaciok/kulcsrakesz-lakberendezes/

http://www.szeretnivalo.hu/kiemelt-szolgaltatasok/lakberendezes-mindenkine/

.

Feng Shui lakberendezés tanfolyam

Feng Shui lakberendezés tanfolyam Mindenkinek!

Miről szól a Feng Shui lakberendezés tanfolyam? Természetesen lakberendezés belsőépítészet, lakberendezési ötletekről egy kicsit másképp!

Kiknek ajánljuk? Lakásfelújítás előtt állóknak, költözködőknek, mániákus lakásátrendezőknek, építkezőknek és bárkinek aki a témában érdekelt vagy kíváncsi a feng shui lakberendezés fortélyaira ! Mindenkinek!

Szerelem, Gazdagság, Bőség!

Mindenki elhozhatja a saját lakása alaprajzát és együtt ötletelve, kitaláljuk a lehetséges feng shui lakberendezés megoldásokat!

Feng Shui lakberendezés praktikákat mutatunk Neked, amiket könyvekből nem tanulhatsz meg!

Mi lesz még a feng shui lakberendezés tanfolyamon?

– Egy kis elmélet a barátaid és a családod szeretni fognak érte!

Feng Shui személyiség elemzés amit bármikor használhatsz, ha választanod kell!

– Bútorok másképp, emeli az energia szintedet!

Feng shui szoba színek növelik a pozitív kisugárzásodat!

– Lakás dekoráció megvalósíthatod Önmagad!

Feng shui lakberendezés tanfolyam

Olyan praktikus feng shui lakberendezés technikát sajátíthatsz el, amivel a saját életed családod és barátaid életét jobbá és boldogabbá teheted! Az új feng shui ismeret olyan gyorsan és impulzusszerűen érkezik meg hozzád és nem csak információt hordoz, ami egy energetikai állapotot is mutat neked. A feng shui lakberendezés tanfolyam segít neked a rezgés szintedet megemelve egyik pillanatról a másikra eljutni a megértéshez és a megoldáshoz az életterületeiden. Ez nem lexikális tudáshoz juttat téged, a feng shui életterületek magasabb szintű megértéséhez amikor egyszerűen csak tudod majd, hogyan használd a feng shui lakberendezés és feng shui személyiség elemzés információit az otthonod feng shui lakberendezésében!

Feng Shui lakberendezés tanfolyam

Bauer Marthy Feng Shui lakberendező

E-mail: bauer.marthy@szeretnivalo.hu

Tel.: 06 20 317 8848

Feng Shui lakberendezés tanfolyam 2013. januártól!

Igény esetén vidéken és rendezvényeken is!


Jelentkezek

Stílus, elegancia

Proin vitae tortor et lacus dapibus mattis ac at dui. In volutpat fringilla auctor. Donec vitae sagittis ipsum. Ut ut nibh lorem. Sed sed nunc ipsum, bibendum vulputate enim. Morbi vitae venenatis sem. Praesent et ligula ut turpis rhoncus posuere non vitae mi. Curabitur accumsan lobortis justo nec tristique. Curabitur nibh felis, tempor faucibus fringilla eget, pellentesque vitae tellus. Phasellus sagittis purus nec tortor porttitor vitae lacinia lectus cursus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque euismod tristique feugiat. Nunc consequat fermentum diam a consequat. Duis tellus purus, vulputate a auctor facilisis, feugiat a nunc. Mauris facilisis, neque ac ornare dignissim, ante ipsum dapibus libero, ac convallis odio nulla id felis. Curabitur ipsum sapien, ullamcorper a tincidunt vitae, aliquam nec nibh. Curabitur sollicitudin, felis id placerat mattis, massa justo volutpat sem, quis convallis massa diam in tortor. Nunc a vehicula quam. Integer mi erat, consectetur sed aliquet ut, imperdiet eget urna.