Címke: stílus

Feng Shui lakberendezés tanfolyam

Feng Shui lakberendezés tanfolyam Mindenkinek!

Miről szól a Feng Shui lakberendezés tanfolyam? Természetesen lakberendezés belsőépítészet, lakberendezési ötletekről egy kicsit másképp!

Kiknek ajánljuk? Lakásfelújítás előtt állóknak, költözködőknek, mániákus lakásátrendezőknek, építkezőknek és bárkinek aki a témában érdekelt vagy kíváncsi a feng shui lakberendezés fortélyaira ! Mindenkinek!

Szerelem, Gazdagság, Bőség!

Mindenki elhozhatja a saját lakása alaprajzát és együtt ötletelve, kitaláljuk a lehetséges feng shui lakberendezés megoldásokat!

Feng Shui lakberendezés praktikákat mutatunk Neked, amiket könyvekből nem tanulhatsz meg!

Mi lesz még a feng shui lakberendezés tanfolyamon?

– Egy kis elmélet a barátaid és a családod szeretni fognak érte!

Feng Shui személyiség elemzés amit bármikor használhatsz, ha választanod kell!

– Bútorok másképp, emeli az energia szintedet!

Feng shui szoba színek növelik a pozitív kisugárzásodat!

– Lakás dekoráció megvalósíthatod Önmagad!

Feng shui lakberendezés tanfolyam

Olyan praktikus feng shui lakberendezés technikát sajátíthatsz el, amivel a saját életed családod és barátaid életét jobbá és boldogabbá teheted! Az új feng shui ismeret olyan gyorsan és impulzusszerűen érkezik meg hozzád és nem csak információt hordoz, ami egy energetikai állapotot is mutat neked. A feng shui lakberendezés tanfolyam segít neked a rezgés szintedet megemelve egyik pillanatról a másikra eljutni a megértéshez és a megoldáshoz az életterületeiden. Ez nem lexikális tudáshoz juttat téged, a feng shui életterületek magasabb szintű megértéséhez amikor egyszerűen csak tudod majd, hogyan használd a feng shui lakberendezés és feng shui személyiség elemzés információit az otthonod feng shui lakberendezésében!

Feng Shui lakberendezés tanfolyam

Bauer Marthy Feng Shui lakberendező

E-mail: bauer.marthy@szeretnivalo.hu

Tel.: 06 20 317 8848

Feng Shui lakberendezés tanfolyam 2013. januártól!

Igény esetén vidéken és rendezvényeken is!


Jelentkezek

Hangulatos kert medencével

Sed sed nunc ipsum, bibendum vulputate enim. Morbi vitae venenatis sem. Praesent et ligula ut turpis rhoncus posuere non vitae mi. Curabitur accumsan lobortis justo nec tristique. Curabitur nibh felis, tempor faucibus fringilla eget, pellentesque vitae tellus. Phasellus sagittis purus nec tortor porttitor vitae lacinia lectus cursus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque euismod tristique feugiat. Nunc consequat fermentum diam a consequat. Duis tellus purus, vulputate a auctor facilisis, feugiat a nunc. Mauris facilisis, neque ac ornare dignissim, ante ipsum dapibus libero, ac convallis odio nulla id felis. Curabitur ipsum sapien, ullamcorper a tincidunt vitae, aliquam nec nibh.