Címke: Térpszichológia

Térpszichológia lakberendezés

Térpszichológia lakberendezés és a Feng Shui

térpszichológia

Tudj meg mindent, ami a Boldogságodhoz kell!

 

Kevesen tudják, hogy a térpszichológia lakberendező számára környezetünk mindent elárul rólunk, hiszen az otthonunk, mint a testbeszéd árulkodik. Párkapcsolatunkról, szerelmi életünkről, a pénzhez való viszonyunkról és nem utolsó sorban, hogy hogyan érezzük magunkat a mindennapokban.

Hold és Vénusz

Térpszichológia lakberendezés

A mai társadalom elsősorban a Vénusz tulajdonságokat helyezi előtérbe, jól ápoltság, utolsó divat szerinti öltözködés, kedvesség, vidámság, barátságosság, bájosság, érzékiség és kihívóság, ha a nőiességet definiáljuk. De van itt más is, hogyan lehet egy nő igazi Nő, ha a Hold jellemzőkkel. Mint befogadás, otthonteremtés, család összetartó erő, meghallgató képesség, ösztönösség, érzékenység, szolgálatkészség, alkalmazkodás nem fejleszti magában, vagy egyszerűen elutasítja. De hiába vesznek azonnal észre egy csábító, szexi, kihívó és utolsó divat szerint öltözködő, ápolt nőt a férfiak, ha nem választják párjuknak, mert a gondoskodás, befogadás, otthonteremtés, összetartás területén bizony alapos hiányosságokról tesz tanúbizonyságot.

Ugyanakkor az is igaz, hogy hiába főz fantasztikusan egy nő, ha nem megfelelően ápolt a külseje, nagy valószínűséggel nem lesz vonzó a férfiak többsége számára.

A probléma tehát, hogy hogyan lehet a két minőséget egyensúlyba hozni a térpszichológia lakberendezéssel, anélkül, hogy a Vénuszi és Holdi minőség kombinációja csorbát szenvedjen. Bizonyára többeknél felszínre tör az ellenkezés a sorok olvasása közben, hogy érzésük szerint ők bizony mindkét területen „odateszik” magukat és mégsem boldogok, akkor az hogyan lehetséges?

Térpszichológia lakberendezés

A nőiesség fejlettségi szintjei
térpszichológia Nőiességünk fejlettségi szintjének feltárása nem könnyű feladat. Hiszen önmagunkra őszintén, új szemszögből, reálisan tekintenünk a legnehezebb. Ilyenkor hasznos dolog tanácsot kérni, támogatást arra, hogy felmérjük, hol is tartunk valójában, erre jó a térpszichológia. Hiszen jól tudjuk már, ahogy bent, úgy kint, ezért egy jó szakember képes rá, hogy abból, amit tükrözünk a külvilágba, képet alkosson rólunk, és azt velünk megosztva új felismerésekre vezessen bennünket utunkon. Ezt a szakterületet a térpszichológiát a lakberendezésben még nemigen ismerik, pedig élvezetes, látványos segítséget nyújthat nekünk pillanatnyi állapotunk megismeréséhez és fejlődéshez.

Térpszichológia lakberendezés

Otthonunk a lelkünk kivetítése

A térpszichológia lakberendezés szerint az otthonunk, lelkünk meghosszabbítása. Ezért az a probléma, amelyet nem tudunk szellemi szinten megoldani, az látható aktuálisan a térben, az otthonunkban, mintegy inspirációként a változásokra. A lakótér tárgyi kivetülések, a belső tartalom tárgyiasult részei. Annak jelképei  a térpszichológia szerint, ami bennünk lakozik, és majd a szerint változnak, ahogy valami bennünk is átalakul. Az asztrológiából már ismert 12 állatövi jegy energiaminőségét alapul véve a térrendezés során 12 féle tendencia is megjelenik, szimbolizálva az aktuális életfolyamatokat.

A térpszichológia lakberendezés nem a befolyásolásról, így nem arról szól, hogy a térpszichológia tanácsadó javaslatára drága bútorokat, kiegészítőket, berendezési tárgyakat vásárolunk, számunkra kedves képeket, ajándéktárgyakat kidobálunk, vagy bizonyos tárgyakat ide-oda helyezünk annak érdekében, hogy attól fejlődni fog a nőiességünk, javulni fog a párkapcsolatunk, a szexuális életünk, vagy az anyagi helyzetünk vagy pedig több barátra teszünk szert.

A fizikai változtatások szellemi megértés nélkül eleinte ugyan eredményesek lehetnek, de tartósak biztos, hogy nem.
A térpszichológia lakberendezés egy önismereti módszer, azt vizsgálja, hogy az élet mely területén van elakadásunk, berögzülésünk, ahonnan nem vagyunk képesek továbblépni. Ha nem tudjuk, hogy hol állunk, akkor nem tudjuk, hogy merre menjünk. Az önismeretnek és a térpszichológiának köszönhetően pedig képesek vagyunk a céljaink megfogalmazására, az utunk megtalálására, amelyen járnunk kell.

Térpszichológia lakberendezés

Hol rejtőzik a nőiességed és a Szerelem?
térpszichológia Tehát a térpszichológia lakberendezés szerint az életterületeink visszatükrözik többek között azt is a számunkra, hogy milyen szinten áll a nőiességünk. Hogyan is lehetséges ez? Nos, amíg fürdőszoba pontosan elárulja, hogy mennyire vagyunk Vénusziak, addig a konyha és az étkező pontos képet ad a Holdi fejlettségünkről. A nappali arra világít rá, hogy milyen kép van a fejünkben a számunkra ideális férfiről, míg a hálószoba bemutatja, hogy mennyire éljük meg magunkat a szexualitásban.

A térpszichológia lakberendező szerint egy rózsaszínes konyha arról árulkodhat, hogy az adott térben élő nő nem éli meg a Holddal kapcsolatos női jellemzőket. Egy ilyen konyhában szinte kötelező enni, akár éhes valaki, akár nem, egyszerűen, muszáj. Ha lelki és szellemi szinten nem tudjuk a nőiességünket megélni, akkor marad a fizikai szint az evés. Amennyiben a hangsúlyt az evés veszi át, mint ismeretes az evés is Holdi tevékenység, akkor ennek hatására nagy valószínűséggel a szexualitás erősen háttérbe szorul a párkapcsolatban. Mint tudjuk egy párkapcsolat szex nélkül olyan, mint a pirítós fűszervaj nélkül. Amennyiben ismerősek a fenti gondolatok, akkor sem kell kétségbe esni, ugyanis a fizikai síkon való eltúlzás azt is jelenti a térpszichológia szerint, hogy valójában már csak egy ugrásnyira vagyunk attól, hogy képesek legyünk a problémát lelki síkon is megoldani.

térpszichológia

A térpszichológia lakberendező szerinti életterületeink feltérképezésével többek között azt is megtudhatjuk, hogy milyen férfi partnerre vágyunk. A vágyott férfi jellemzőit a nappalink berendezéséből olvashatjuk ki, amennyiben a férfi nem él velünk egy térben.

Amennyiben megosztjuk a terünket a férfival, akkor a nappalink, társunk a párkapcsolatban, családban és munkahelyen elfoglalt pozíciójáról ad információkat a térpszichológia. Mennyire éli meg férfiasságát, milyen társ, milyen apa mennyire vezető alkat a térpszichológia lakberendezés szerint.

Természetesen rengeteg variáció van még a fentieken túl a térpszichológia lakberendezés szerint a térben, ami hűen tükrözi a nőiességünk aktuális fejlettségi szintjét, azaz, hogy mennyire éljük meg nőiességünket, milyen társak vagyunk, milyen anyák vagyunk, milyen a gyermekünkkel a kapcsolat.

A térpszichológia lakberendezés tanácsadás a lakótér nagyságától függően 2-3 órát vesz igénybe, mely során a térpszichológus végignézi a teret, és a látottak alapján irányított kérdéseket tesz fel nekünk. Olyan kérdéseket, amelyek alapján rálátunk saját nőiességünk aktuális állapotára, és saját magunk fogjuk a kérdések alapján megfogalmazni azt is, hogy hol akadtunk el, valamint azt is, hogy a jelenlegi helyzetünkből hogyan, milyen lépésekben tudnánk elérni a vágyott boldogságot. Harmónia önmagammal, harmónia a családdal, jól működő párkapcsolat, jó szexuális élet. Gyakran olyan oldalunkat ismerhetjük meg, amelyről magunk se tudtunk. A térpszichológia lakberendezés módszer előnye, hogy gyors, látványos, időnként megdöbbentő felismeréseket eredményez, melyek révén a pozitív változások nagyon hamar beköszönthetnek életünkbe.

Hölgyeim!

Tegyünk a nőiességünkért! Megéri, hiszen nem kevesebb, mint a saját és párkapcsolatunk boldogsága immáron a tét!

Ha térpszichológia lakberendezés tanácsadásra van szükséged, hívj vagy írj nekem egy e-mailt.

bauermarthy@gmail.com