Shabby chic lakberendezés

Shabby chic lakberendezés

Romantikus hangulat, amely egy tökéletes, szeretetet sugárzó világba röpít el bennünket ez a Shabby chic lakberendezés. A mindig virágba boruló Provence hangulatú környezet, természet közeli színeivel nem csak ifjú hölgyeknek való, mivel bárkinek örök optimizmust sugall.

Shabby chic lakberendezés színek

A falak festéséhez használjunk lágy, halvány, természetes színeket. A berendezési tárgyak, textilek formai és minta világának sokféleségét ezekkel tudjuk legszebben kiemelni. Jó választást jelentenek a fehér, törtfehér, pasztelles krémszínek, sárgák és a rózsaszínek meleg tónusai.
Stílusos és mutatós elem lehet egy lágy színűre festett lambéria borítású falfelület. A romantikussá varázsolt belső tértől a tapétázás sem feltétlenül idegen. Ma már egyre nagyobb választékban találunk régiesített sárgított fajtákat, ezek közül elsősorban a csíkos és a virágmintás változatok mutatnak jól a shabby chic lakberendezésben. Jó megoldás, ha egy oldalt borítunk tapétával, a többit pedig egy vele harmonizáló színre festjük.

Shabby chic lakberendezés burkolatok

Shabby chic lakberendezési stílus padló burkolásához a legstílusosabb megoldás a megfakult, öreg fapalló, amelynek hibái ebben az esetben inkább előnynek számítanak, csomói, görcsei és repedései fokozzák karakterességét, báját. Lágy pasztell vagy szürkés-fehér színűre festett deszkákkal vagy laminált padlóval is megfelelő látványt teremthetünk. A kellemesebb járófelület és a melegebb hatás miatt sok esetben esik szőnyegre a választás a romantikus stílushoz shabby chic stílushoz jó lakberendezési megoldás. A szőnyegek, még ha kicsit kopottasak is a romantikus stílusú berendezés fontos elemeit adják, akárcsak a régi gobelinek, szőttesek és kézimunkák.

Shabby chic lakberendezés függönyözés

A Provence levendula vagy a borostyán, klasszikus shabby chic lakberendezés növény motívum. A textíliák, függöny, terítő, ágynemű, ágytakaró, párnák, mind természetes anyagból készülnek. Finom kis hímzéssel vagy horgolással díszítettek. Ez tovább növeli bennünk az otthonosság és a szép otthon fogalmának érzését.

http://www.szeretnivalo.hu/munkaink/lakberendezesi-munkak/munkaink/lakberendezesi-munkak/lakberendezes-es-kiviteleze/

[scrollGallery id=19 start=0 autoScroll=false thumbsdown=true]