feng shui lakberendezés

Lakberendezés láss tovább érdemes!

Gyakran találkozunk olyan ügyfelekkel, akik nem tudják, melyek azok a fontos lakberendezési szempontok, amire oda kell figyelni. Ez nyilvánvaló, hiszen mi is a saját szakterületünkön belül vagyunk jók, az évek alatt megszerzett tudásunk és lakberendezési szakmai tapasztalatunk gyakorlásával.

feng shui lakberendezés

Bedőlsz a lakberendezési reklámszövegeknek?

„Nyiss ki egy lakberendezési prospektust és kezdd el olvasgatni, gyönyörű, csodálatos, varázslatos, álomszép…”

Szerinted mi van ez mögött?

Ezt a 2 ezer forintos függönyről írják. Ne is számíts másra, valahogy ezt is el kell adni!

Segítünk Neked!

Tőlünk megkapsz minden lakberendezési információt, melyek segítségével könnyen eligazodhatsz az óriási lakberendezési termék, divat és stílusirányzat, színtrend és öndicsérő reklámszöveg rengetegben, ami napjainkban Rád, mint lakásfelújítóra vagy építkezőre zúdul.

A pénz határozza meg az igényeidet?

Éppen fordítva kellene lennie! Rosszul teszed, ha csak bútort vagy függönyt akarsz venni nem pedig az általa nyújtott harmóniát.

Persze ez nem azt jelenti, hogy milliókat kell a lakberendezésre költened. Kerüld a gyanúsan olcsó tárgyakat.

feng shui lakberendezés

Mindent egyszerre akarsz?

Tapasztalatból tudjuk, hogy nem jó ötlet úgy nekifutni a lakberendezésnek, hogy 100 ezerből minden kijöjjön, és azonnal kész legyen.

Ha valóban élvezni is akarod azt a harmonikus hangulatot amit a lakberendezés nyújt és az igényeid több pénzt követelnek, akkor inkább helységenként válassz. Lakberendezés nappali, konyha, háló, gyerekszoba, szépen sorban. Lehet, hogy így több időbe fog kerülni, mire otthonod minden helysége kész lesz, de a végeredmény önmagáért fog beszélni.

Egy átgondoltan megvalósított lakberendezés, hosszú évekre szép megoldás otthonod hangulatában.

Lakásod berendezési tárgyai között hiányzik a harmónia?

Pénzt adsz ki különböző bútorokért, szőnyegekért, lámpákért és egyéb lakberendezési kiegészítőkért és közben nem figyelsz a színek, formák, minták, stílusok, anyagok összhatására. Nem veszed észre, hogy olyan, mintha pókereznél és a választásod vagy bejön, vagy nem. És csodálkozol, hogy ennyi pénzért nem érzed jól magad az otthonodban? A jól átgondolt lakberendezés és a kevesebb néha több elve, már önmagában is harmóniát teremt.

feng shui lakberendezés

Még mindig a minőség az utolsó szempont?

Divatos színek, minták, anyagok, persze mindezt a legolcsóbban. Gyakori, hogy az igényesen kivitelezett házak ablakain ott lóg a régi korok függönyét idéző textil, mert a tulajdonos nem tudja, hogy hol vegyen jó minőségű függönyt. Tanácstalanságában elszalad a postaládájában talált prospektussal a függönyt kínáló áruházba és megveszi az ott kínált első függönyt. Szerinted mennyit ront ez az összképen?

Nincs elképzelésed?

Minden anyag, forma, szín más és más funkciót tölt be. Legyen az modern, mediterrán, klasszikus, country, romantikus lakberendezési stílusban. Római roló, roletta, panelfüggöny, reluxa, szalagfüggöny. Mennyezeti és rúdkarnisos, roló szerkezetes kézi zsinóros, vagy elektromos működtetésű. Ha a lényegtelen szempontokra támaszkodsz egy függöny vagy lakberendezési kiegészítő kiválasztásakor, az olyan fontos tényezők, mint a funkció, árnyékolás, sötétítés, dekoráció, teljes fényzárás, háttérbe szorulnak.

Pedig egy függönyt az ember elsősorban a lakberendezési funkciójáért, másodsorban a dekorációért vesz meg!

feng shui lakberendezés

A függöny nemcsak egy darab anyag az ablakon! Ami jól mutat a barátod nappalijában az furcsán nézne ki a Te hálódban. Akár úgy, mint egy Tiroli gatya egy tárgyaláson. A függöny a lakberendezésben nagyon fontos részlet! Ami szemmel láthatóan tükrözi a tulajdonosa stílusát, személyiségét és egyediségét. Felteszi az ire a pontot és befejezetté teszi egy otthon hangulatát, élettel, hangulattal tölti meg a teret.

Majd a Zsuzsi néni megvarrja?

Rengeteget probléma van a Zsuzsi nénik után. Az, hogy valaki fel tudja varrni, egy nadrág hajtókáját, vagy varrónő a végzettsége, nem azt jelenti, hogy ért a függönyözéshez vagy a lakberendezéshez.

Nem is gondolnád, mennyi buktatót tartogathat egy függöny vagy egy ágytakaró megtervezése és megvarrása. Elég egy apró hiba és függönyöd a ráköltött pénz ellenére borzasztóan néz ki. Túl rövid, kevés benne az anyag, a minták nem illeszkednek, rosszabb esetben a nyakadba szakad a karnis! 1% az esélyed arra, hogy a pénzedért, az általad megálmodott függönyt kapod!

feng shui lakberendezés

Az otthonod harmóniája bizony, a részletekben rejlik!

Mit tegyél?

Hívj most!

Lakberendezés Mindenkinek!

Kreatív lakberendezés a szenvedélyünk | Bauer Marthy Design Stúdió
Lakberendezés tanácsadás | Bauer Marthy Design Stúdió Lakberendezés