Felmérés

Tervezés

Tevékenységünk kézben tartja a teljes folyamatot, ezért Ön a legjobb megoldás tulajdonosa lesz!

FelmérésFelmérés
Tervezés
Egyénre szabott rendszer ajánlat
Kivitelezés
Karbantartás

Ajánlatainkban elsődleges szempont a gazdaságosság és a minőség egyensúlyának megvalósítása, ezért a legkorszerűbb minőségi technológiákat telepítjük a lehető legkedvezőbb áron!

Ingyenes helyszíni felmérés és ajánlat Önnek!

Kedves Leendő Energiatakarékos Háztulajdonos!

Tervezés Az alábbiakban lépésről-lépésre elkalauzoljuk, hogyan valósul meg energiatakarékos otthona, ha felveszi velünk a kapcsolatot. Ha Ön úgy döntött, hogy szeretne ajánlatot kérni az alternatív energia rendszerek közül bármelyik rendszertelepítésére, mi ezt kiszállási költség nélkül elkészítjük Önnek!

Közös érdekünk a legjobb rendszerajánlat kidolgozása és kivitelezése, ezért ajánlatainkat a helyszínen felvett adatok alapján készítjük el.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT MOST !

Amennyiben döntött, hogy energiatakarékos háza legyen, egy személyes találkozót beszélünk meg Önnel.

SZEMÉLYES TALÁLKOZÓ A LEGOPTIMÁLISABB RENDSZERÉRT

A legjobb ár és minőség arány kidolgozása, a legmegfelelőbb rendszer ajánlása érdekében helyszíni szemlét tartunk. Ekkor felveszünk minden szükséges adatot és elbeszélgetünk Önnel, a felmerülő igényeiről.
A helyszínen további kérdéseket intézhet szakértő munkatársunkhoz, aki készséggel segíti Önt a döntésben!

TERVEZÉS A MIELŐBBI MEGTÉRÜLÉSÉRT, MINŐSÉGÉRT, IDŐTÁLLÓSÁGÉRT

Szakértő tervezőink olyan árajánlatot dolgoznak ki Önnek, ami a legjobb ár és érték arányt nyújtja. Egy optimálisan megtervezett rendszer, már önmagában is garancia a biztos megtérülésre és a hosszú távú működésre.

A LEGGAZDASÁGOSABB AJÁNLAT

Miután végeztünk az árajánlat elkészítésével, a rendszer leírásával, felkeressük Önt egyeztetés céljából. Egy megbeszélt időpontban személyesen nyújtjuk át házára szabott ajánlatunkat.
Munkatársunk minden felmerülő kérdésére válaszol.

SZERZŐDÉS KÖTÉS

Miután bemutattuk kedvező ajánlatunk, és Ön úgy dönt szerződést kötünk, a szerződésben garanciákat vállalunk. Lefektetjük a munkakezdés idejét, időtartamát, fizetési ütemezését.

A LEGJOBB RENDSZER TELEPÍTÉSI MUNKÁLATAI

Miután a szerződéskötés és az előleg befizetése megtörtént, a megbeszélt időpontban elkezdjük a munkálatokat.
A munkavégzés időtartama nagyban függ a rendszer méreteitől. De mi azon leszünk, hogy Ön mielőbb használatba vegye otthona energiatakarékos rendszerét!

.