Kertépítés - fények

Feng Shui kert

Feng Shui Lakberendezés

Feng Shui kertépítés

Egy szép feng shui kert második nappalinkká változik. Figyeljük csak meg, naplemente után kertünk új arcát mutatja. A fény és az árnyék játéka, a csillagos égbolt, az esti illatok, a langyos szellő mind-mind kifelé csalogat.

A szép feng shui kert nemcsak nappal, este is elkápráztat bennünket, a formák, a méretek érzékelése más aspektusból láttatja meg kertünk szépségét. A nyugodt természet feltölti energia csatornáinkat. Végre minden elcsendesedik, de ha éberen figyelünk, érzékeljük, hogy a feng shui kert most is nyüzsög és teli van élettel. Megannyi állatka és növény végzi most is a dolgát. A kifinomult hallásúak még a fű növekedését is hallhatják.

A feng shui kertépítés a nappal és az éjszaka azaz a jin és a yang aspektusait is figyelembe veszi. Épp ezért, ha kellő körültekintéssel helyezzük el az esti fényforrásokat, akkor a használhatóságon és az esztétikán túl az lakók törekvéseit is erősíthetjük.

A legfontosabb, hogy feng shui otthonunk bejárata mindig egyértelműen látható legyen akár nappali, akár esti fényben.

Feng Shui kertépítés

Dél: hír, hírnév

– Ha a bejárat a déli oldalon helyezkedik el, jól jöhet egy magas lámpaoszlop, ami megvilágítja az ajtót. Ugyanakkor ez ne legyen a bejárattal szemben, különben zavaró hatású.

Kertépítés - fények– Itt érkeznek a házba a jó időben kapott információk, ahogy mi és a családtagjaink is, no meg a barátaink, ismerőseink. Ezért legyen mindig mindenki számára világos, merre van a bejárat.

Feng Shui kertépítés

Dél-nyugat: szerelem, emberi kapcsolataink

Párkapcsolatunk alakulását a kertben is segíthetjük, hatékonyabban, mint gondolnánk. Karrierünk, munkánk sikere legalább ilyen fontos a boldogulásunk szempontjából. Dolgozunk reggeltől estig, mégsem érünk a végére? Hogy mások is megbecsüljék a munkánkat, vagy tovább léphessünk életünkben, itt az ideje, hogy megvilágítsuk ezt a területet. Mert, ha az csak egy sötét zug, vagy éppen itt van a legnagyobb káosz, ne csodálkozzunk azon, hogy akadoznak a dolgaink.

Kertépítés - fények– Dél-nyugatra tegyünk mindig párosával fényforrást, melyek nézzenek egy irányba!

Feng Shui kertépítés

Észak: karrier, életút

Bármerre vezet az utunk, mindig legyünk képesek a kellő nyitottságra és a tanulásra!

Kertépítés - fények– A kavics vagy kőburkolatba ágyazott négyzet alakú lámpatestek megfelelőek ennek a területnek a megvilágítására.

Feng Shui kertépítés

Dél-kelet: a gazdagság területe

Itt az anyagi javainkon túl a lelki gazdagságunkra is gondoljunk.

Kertépítés - fények– Magas állású fa- vagy bambuszfáklya világítás az ideális ide. Ugyanez igaz az egészség és család területére, keletre.

Feng Shui kertépítés

Észak-nyugat, nyugat: segítők és utazás, kreativitás és gyerekek

Kertépítés - fények– Mindkét területen alkalmazzunk fémből készült fényforrásokat

Feng shui szerint, minden összefügg mindennel, ezért az alapokon túl a személyre szabott, jól átgondolt, megtervezett és kivitelezett feng shui kert lehet a legjobb tulajdonosa számára. Már egy-egy, aprónak tűnő változtatással is sokat lendíthetünk azon, hogy akadozó ügyeink gördülékenyebben működjenek.

A feng shui kertépítés Feng Shui lakberendezés – legyen szó külső vagy belső térről – mindig a pozitív törekvéseket erősíti, de ne feledjük, hogy csak velünk együtt és általunk működik.

Bauer Marthy Feng Shui Kertépítő

http://www.szeretnivalo.hu/lakberendezesi-munkak/munkaink/lakberendezesi-munkak/szolgaltatasok/kerttervezes-kertepites/

kerttervezes-kertepites

.